Privacy policy

Verwerking persoonsgegevens

DM Werkkledij verbindt zich er toe om de persoonsgegevens van haar klanten te verwerken overeenkomstig de toepasselijke wetgeving inzake de verwerking van de persoonsgegevens, waaronder tot 25 mei 2018 de Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens en vanaf 25 mei 2018 de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming).

DM Werkkledij doet volgende verwerkingen :

Klantenbeheer

DM Werkkledij verwerkt uw persoonsgegevens in de context van de uitvoering van het klantencontract, de daaruit vloeiende dienstverlening en de daaruit volgende wettelijke verplichtingen.

Behoudens wettelijke bewaarplicht voor een langere termijn, bewaart DM Werkkledij deze persoonsgegevens gedurende een termijn van 10 jaar.

Communicatie

DM Werkkledij verwerkt de persoonsgegevens om de klant op regelmatige basis nieuwsbrieven, brieven omtrent veiligheidsissues van aangekochte goederen en catalogussen te sturen.

De verwerkingsgrondslag is het legitieme belang van DM Werkkledij, namelijk de vrijheid van ondernemen. DM Werkkledij heeft een legitiem belang om de klant brieven, nieuwsbrieven en catalogi te sturen over haar werking, producten en dienstverlening.

DM Werkkledij bewaart deze persoonsgegevens gedurende een periode van maximum 10 jaar na het einde van het klantencontract, behoudens een wettelijke bewaarplicht voor een langere periode.

Rechten van de klant met betrekking tot de verwerking van zijn persoonsgegevens
  • Het recht op het wissen van zijn persoonsgegevens of de beperking van de hem betreffende verwerking, behoudens de wettelijke verplichting om de gegevens gedurende een langere periode te bewaren.

  • Het recht om tegen de verwerking bezwaar te maken, met inbegrip van het recht om zich te verzetten tegen de verwerking van zijn persoonsgegevens voor doeleinde van direct marketing

  • Het recht op gegevensoverdraagbaarheid

  • Het recht om klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit

De uitoefening van deze rechten moet overeenkomstig de wettelijke formaliteiten en voorwaarden gebeuren.

Contactgegevens:

DM Werkkledij, Het Veen 43, 8790 Waregem. GSM: 0470 65 61 01 - info@dmwerkkledij.be

 
Artikel bestellen
  • Kies het gewenste product en voeg toe aan je winkelwagen.

  • Herhaal deze stap als je meerdere producten wil aankopen.

  • Gedaan met shoppen? Klik rechtsboven op winkelwagen en controleer je lijst met aankopen.

  • Klik op ‘bestelling plaatsen’.

  • Vul je gegevens in of maak eerst een account aan.

  • Kies opnieuw voor ‘bestelling plaatsen’.

Betalingsmogelijkheden

De artikels die je via DM Werkkledij bestelt, kan je betalen met Bancontact,  Maestro, MasterCard en VISA via een veilige verbinding of via bankoverschrijving. Nadat je een betaalmiddel geselecteerd hebt, kom je op de beveiligde website van onze betaalpartner terecht. Hier moet je je kaartnummer, vervaldatum en het controlegetal ingeven. Hou ook je kaartlezer bij de hand die je van je bank hebt gekregen.

Meteen na de betaling ontvang je een bevestiging van de betaling van onze betaalpartner.

 

Vervolgens ontvang je van ons een mail dat wij je bestelling goed hebben ontvangen.

 

Ook betalen via overschrijving is mogelijk. Hiervoor selecteer je deze optie bij de betalingswijze. Betreft dit een eerste bestelling dan worden alle gegevens voor overschrijving doorgegeven. Bestellingen die per overschrijving betaald worden, worden pas verzonden nadat het bedrag overgemaakt is.

 
Verzending

Tarief van verzending

Bij een bestelling onder de € 100,00 (excl. BTW) bedraagt de verzendingskost voor België
€ 9,00 (excl. BTW). Boven de € 100,00 (excl. BTW) is de verzending voor België gratis.

Verzendingskosten voor andere EU-landen kan je aanvragen via info@dmwerkkledij.be

 
Levering

Levertijd

De levertijd hangt af of het product op stock ligt of niet. Voor België ligt dit tussen de 2 à de 6 werkdagen na de betaling van de bestelling.

Er is niemand thuis op de dag van de levering

Op de dag van verzending wordt de ontvanger gecontacteerd door de transportfirma en geïnformeerd over de leveringsdag. 

Ik heb de bestelling niet ontvangen

Soms kan de levering een vertraging oplopen door feestdagen of omdat het artikel niet voorradig is. Is de koerier langs geweest toen je niet thuis was en vind je geen briefje in je brievenbus? Dan ging er misschien iets fout. Contacteer ons in dat geval via info@dmwerkkledij.be

Er ontbreekt een artikel van mijn bestelling

Contacteer ons binnen de 7 dagen na ontvangst via info@dmwerkkledij.be

Er is iets mis met een artikel van mijn bestelling

Contacteer ons binnen de 7 dagen na ontvangst via info@dmwerkkledij.be indien er toch een probleem is.

 
Retour

Wijze van verzending van een retour en terugstorttermijn.

De bij dmwerkkledij.be online aangekochte artikelen kunt u altijd binnen de 7 dagen na ontvangst retourneren. Neem hiervoor EERST contact op via info@dmwerkkledij.be 

 

Bij het retourneren betaal je de verzendingskosten zelf. Zodra wij uw retourverzending verwerkt hebben en goedgekeurd is, krijg je het betaalde bedrag binnen de 3 weken terug op je rekening. Enkel artikelen die zich in de originele en onbeschadigde verpakking bevinden, worden teruggenomen. Het is niet mogelijk om op maat gemaakte of gepersonaliseerde artikelen te retourneren.

SHOP
PRAKTISCH
NIEUWSBRIEF ONTVANGEN?
CONTACT
VOLG ONS
BETAAL VEILIG VIA

© DM WERKKLEDIJ WEBSHOP - Privacy policy

webshop door Brett Oppeel

0